Vaksinimi COVID-19 - Letër nga mjeku kantonal

Type de publication
Date de publication
1 janvier 2021

Détail

Vaksinimi kundër COVID-19 rekomandohet nga autoritetet shëndetësore federale dhe kantonale. Bërja e vaksinimit mbron jo vetëm ju, por edhe njerëzit më të prekshëm tek të cilët mund të transmetoni sëmundjen.

Vaksinimi është opsional. Regjistrimi për vaksinim bëhet në internet në faqen e internetit ge.ch që nga 4 janari 2021. Takimet do të ndahen sipas grupeve prioritare të popullsisë, d.m.th. njerëzit e prekshëm së pari. Për grupet e tjera të popullsisë, është e mundur të para-regjistroheni.


Klikoni këtu për t'u regjistruar ose para-regjistruar

Type de publication
Date de publication
1 janvier 2021